Hvordan

Sådan fungerer paragraf 17 e-learning

Tilmeld dig paragraf 17 (tidligere paragraf 26) e-learning

Når du har tilmeldt dig kurset, modtager du link, brugernavn og adgangskode til e-learningportalen. Enkeltpersoner betaler med det samme, men virksomheder kan få en faktura tilsendt. 
E-learningskurset er opbygget med speakede slides, filmklip og links, hvor du kan trykke dig frem i det tempo der passer dig. Er der sider, du gerne vil tilbage til, er det også muligt.
Kurset er inddelt i moduler. Modul 11 er testmodul, hvor du skal svare rigtigt på 13 ud af 15 spørgsmål for at bestå. Du har fem forsøg til at bestå testen. 
Efter tilmelding har du 45 dage til at gennemføre kurset. Du kan logge af og på efter behov – kurset husker, hvor du er kommet til, og fortsætter derfra.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til kursets formål og indhold kan du kontakte Project Manager og E-learning specialist Poul Viggo Fischer på tlf. 2521 7125 eller e-mail pvf@rybners.dk. 

Sådan får du dit bevis
Så snart du har gennemført kurset, får du et certifikat, som dokumenterer dine kvalifikationer. Du kan selv skrive certifikatet ud. Derfor kan du bestille, betale, gennemføre og få certifikatet på én og samme dag. Består du ikke testen, bør du overveje at tage et af vores §26 kurser på skolen. Her vil en underviser forklare og hjælpe.

Se vores paragraf 17-kurser

Alternativt kan du tilmelde dig e-learningskurset igen.