For virksomheder

Kurser der matcher din virksomheds behov

Hos Rybners Kursuscenter har din virksomhed mulighed for at sende medarbejdere på kurser, som er åbne for alle, eller for at få skræddersyet et kursus efter jeres behov. 

Kontakt vores kursuskonsulenter, så I i fællesskab kan finde ud af, hvordan vi bedst imødekommer jeres behov. 

Vores kurser
Grundlaget for alle vores kurser er, at de har faglig tyngde – uanset om det gælder et kursus i svejsning, hydraulik, IT eller noget helt fjerde.

Læs mere om de enkelte fagområder her:

Svejsning >

On-/offshore >

L-AUS og el >

CAD & konstruktion >

IT >

Regnskab og økonomi >

Ledelse og teamudvikling >

Virksomhedskurser
Har I flere medarbejdere, som har samme behov for kompetenceudvikling? Eller vil I gerne have et kursus, som tager udgangspunkt i forholdene på jeres arbejdsplads? Så kan vi tilrettelægge et kursus efter jeres ønsker og behov.

I samarbejde med virksomheder sammensætter vi kursusforløb i forhold til behovene i virksomhederne. Det kan foregå i virksomheden og med eksempler fra hverdagen, eller I vores faciliteter. I de specialtilpassede forløb kan vi sammensætte tværfaglige kurser.

Med et virksomhedskursus, får I mulighed for at:

  • Uddanne flere medarbejdere på samme tid
  • Få skræddersyet et kursus til jeres særlige behov
  • Vælge det tidspunkt og sted, der passer jer bedst
  • Skabe et fælles afsæt for medarbejderne

Kontakt vores virksomhedskonsulenter og få lavet et tilbud.

Samarbejde om avanceret offshorekursus - læs om det kursus vi tilrettelagde i samarbejde med Maersk Oil og Semco Maritime >

Hydraulikkursus til Hejreplatformens mandskab - læs om det kursus vi skræddersyede til DONG Energy >

Læs om kursusforløbet for Varde Kommune >

Andre kurser
Har I brug for at løfte hele virksomheden eller en afdeling i virksomheden, har vi mange års erfaring med at tilrettelægge og gennemføre teamudviklingsforløb. 

Tulips høje krav blev indfriet - læs om det firmaarrangement, som Rybners Kursuscenter arrangerede for Tulip >

Et teamforløb tilrettelagt at Rybners Kursuscenter bygger først og fremmest på virksomhedens behov. Som regel tager det udgangspunkt i, hvordan et team eller en hel virksomhed arbejder sammen. Kurset bliver sammensat, så undervisning og øvelser går hånd i hånd og er med til at løfte afdelingen eller virksomheden i flok. Medarbejderne får indsigt i deres egen og deres kollegers rolle om det fælles mål i virksomheden. 

Undervisningskonsulenten kan bruge personprofiler (JTI, Belbin m.fl.) til at kortlægge teamsammensætningen og hvordan de enkelte medarbejderes personlighed spiller ind på deres arbejde og deres udførelse af det og samarbejdet med kollegerne. 

Sprog
Vi kan tilbyde kurser på engelsk eller tysk - alt efter hvilket fagområde kurset foregår inden for. 

Desuden kan vi tilrettelægge kurser i engelsk - målrettet forskellige grupper, det kan for eksempel være håndværkere, som skal være bedre til at forstå de engelske termer. 

Open Learning
Har I medarbejdere, som har behov for kompetenceudvikling inden for it eller regnskab, er det let og fleksibelt at bruge Open Learning. Det kan foregå på kursuscentret, men også i virksomheden, hvis I stiller med et vist antal kursister. På kursuscentret kan I tilmelde fra dag til dag - og bruge det antal dage, som der er behov for.

Open Learning IT
I Open Learning IT & regnskab arbejder kursisterne selvstændigt med opgaver, som passer til deres interesse og niveau. Det er fleksibelt både for medarbejdere og virksomhed. Desuden er der gennemførselsgaranti på kurserne. Der er ingen risiko for aflysninger.