Forplejning

Forplejning

Hvorvidt du får mad og drikke i løbet af kurset bliver oplyst i de papirer, som bliver tilsendt fra kursuscentret. 

At Rybners ud over kursuscenter også huser en kokkeuddannelse og en uddannelse til ernæringsassistent skinner igennem i alle Rybners' kantiner. Lige meget hvilken adresse, du skal på kursus på, tilbyder vi mad og drikke af høj kvalitet. Kokke og uddannede køkkenassistenter kreerer hver dag et bredt udvalg, så der er noget for enhver smag.

Hver dag byder kantinen på:

  • Stor salatbar.
  • Buffet med kolde og lune retter, som varierer fra dag til dag. For eksempel frikadeller, byg-selv-burger, byg-selv-sandwich, tærter, laks og meget andet.
  • Hjemmebagte boller og brød.
  • Forskellige drikkevarer, lige fra mælk til slush ice.
  • Mejeriprodukter.
  • Hjemmebagte kager.

I buffeten vælger du selv, hvor store portioner, du ønsker. Maden bliver vejet ved kassen, og du betaler efter vægt.

Kantinen gør det nemt at vælge sundt. Små skilte angiver med grøn og rød, om maden er sund (grøn) eller knap så sund (rød).

Som deltager på et AMU-kursus er forplejning ikke med i prisen, men du har mulighed for at bestille fuld forplejning. Se her