PLC regulering/operatørpanel

Fag til kurset:
PLC Implementering af operatørpanel
Skolefagkode: 44018
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 372,00 kr.
Pris for ledige: 2278,45 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2278,45 kr.

Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller tilsvarende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for opsætning af et operatørpanel.Det anbefales, at deltagerne har gennemført kurserne: PLC Grundlæggende, PLC Sekventiel og PLC analog eller besidder tilsvarende kvalifikationer.

Formål:
Mange styringsanlæg monteres med en form et operatørpanel. Kurset omhandler installering, programmering, idriftsættelse af et operatørpanel tilhørende et PLC-anlæg. Endvidere lærer du at dokumentere et operatørpanel med et tilhørende PLC-anlæg.

Indhold:
Deltageren kan foretage tilslutning af simple tekst- og grafiske operatørpaneler i forbindelse med en PLC-styring, samt opsætte kommunikation mellem operatørpanelet og styreenheden. Endvidere kan deltageren programmere og betjene brugerflader med grafisk layout samt udarbejde dokumentation herunder brugervejledning
PLC opsætning af PLC-regulator
Skolefagkode: 44015
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 372,00 kr.
Pris for ledige: 2278,45 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2278,45 kr.

Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller tilsvarende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for opsætning af PLC-regulator.Det anbefales, at deltagerne har gennemført kurserne: PLC Grundlæggende, PLC Sekventiel og PLC analog eller besidder tilsvarende kvalifikationer.

Formål:
Når der monteres et styringsanlæg er der mange gange tilkoblet reguleringssløjfer og reguleringssystemer. På dette kursus får du viden om alle de teknikker der omhandler reguleringsteknik. Endvidere får du kendskab til grafiske brugerflader, og opsætning af SRO-anlæg og paneler.

Indhold:
Deltageren kan forbinde, teste og konfigurere analoge ind- og udgangsmoduler på en PLC i en reguleringssløjfe. Deltageren kan idriftsætte og optimere en regulering i en PLC iht. almindeligt anvendte reguleringsprincipper. Deltageren kan installere og montere en PLC til operatørpaneler, samt konfigurere PLC'en og omsætte forskellige procesværdier til brugbare overvågningsvisninger som grafer og trendkurver. Deltageren har kendskab til idriftsætning og programmering af PC-overvågningssoftware, samt operatørpaneler.

Hold

Rybners Kursuscenter, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
15. april 2019 Valgt Ledige pladser
11. juni 2019 Ledige pladser

Hold information

Valgte hold
Kursussted Rybners Kursuscenter, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
Tilmeldingsfrist 2. april 2019
Undervisningstid 08:00-15:24
Beskrivelse PLC regulering/operatørpanel 15/04 - 17/04 -2019
Kontaktperson Helle Vad Christensen
Telefonnr 79134516
Email hvj@rybners.dk
Kviknummer 280560AST191plcr16
Minimum antal deltagere 14
Ledige pladser