IT - kontor, grafik & web


IT - kontor, grafik & web


Det er vigtigt at følge med udviklingen. Hos Rybners Kursuscenter arbejder vi hele tiden på at sikre, at vores IT-tilbud er opdaterede, så de passer til det, du møder i din hverdag på jobbet. Derfor arbejder vi med de nyeste versioner af Windows og Office på alle vores it-kurser.

Lige meget på hvilket niveau dine it-kompetencer ligger, vi tilbyde dig et it-kursus, som kan lære dig nyt, så du kan arbejde mere effektivt og udnytte de mange muligheder, der ligger i programmerne. 

Open Learning (Åbent værksted/ÅV)
I Open Learning  arbejder du selvstændigt med opgaver, som passer til dit niveau med en underviser, som står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Dermed er du sikker på, at du bliver udfordret på dit niveau. 

Som kursist på Open Learning, har du mulighed for at få lavet en uddannelsesplan ud fra en individuel vurdering af dine kompetencer (en såkaldt IKV). Giv besked til sekretæren inden kursusstart, hvis du ønsker en IKV. Læs mere om IKV her >

Er du ledig, så se mere om dine muligheder > 

Virksomhedskurser
Vores konsulenter tilbyder at rådgive om efteruddannelse inden for it. Konsulenterne kan hjælpe med at kompetencevurdere medarbejderne, så du kan være sikker på, at de får den efteruddannelse, som de har brug for i forhold til de udfordringer, I står over for. Vi kan også arrangere kurser, som foregår på virksomheden. 

Kurser