On-/offshore (olie & vind)


Teknik og proces

Styrings- og reguleringscentret er udstyret med elektriske, hydrauliske og pneumatiske systemer, hvor du får opgaver, som svarer til de krav erhvervslivet stiller. Vi har kompetente undervisere med mange års erfaring fra branchen.

Norsk Certifikat
Tager du kurser inden for boltspænding og instrumentrørlægning, har du nu også mulighed for at få norsk certifikat. De norske certifikater er en fordel, hvis du skal arbejde i Norge, fordi de er anerkendte i olie/gas branchen. Kurserne inden for boltspænding og instrumentrørlægger offshore følger alle norske retningslinjer i de norske vejledninger "Flensearbeid OLF 118" og "Fittings og small boresystemer OLF 120". Har du allerede et af kurserne, har du mulighed for recertificering.

Andre brancher
Vi har oparbejdet et indgående kendskab til at arbejde med og undervise i pneumatik og hydraulik specielt til store installationer. Vores kurser lever op til offshorebranchens særlige og høje krav. Den ekspertise bruger vi også, når vi tilrettelægger kurser til industrien.

Sikkerhed
Rescue Center Denmark tilbyder kurser i sikkerhed, når du arbejder i offshorebranchen eller vindindustrien. Rescue Center Denmark er GWO-certificeret. Det vil sige, at du kan tage kurser i vindmøllesikkerhed efter certificeret af Global Wind Organisation. 

Se RescueCenter Denmarks kurser 

Quickguide
Vil du gerne arbejde inden for offshore, men ved ikke hvordan du kommer til det? Tjek vores quickguide til offshorebranchen

 

Vi tilbyder også Kurser inde for GWO standart klik her for GWO Basic Technical Training
 

Kurser