Instrumentrørlægger, offshore

Kursets indhold følger alle retningslinjer i den norske vejledning "Fittings og small bore systemer OLF 120".

Kurset er anerkendt i Olie/gas branchen.

Norsk OLF 120 certifikat
Efter gennemført kursus har du mulighed for at få et norsk certifikat ved at tilmelde dig en norsk test.
Denne test er udviklet i henhold til vejledningerne for Norsk olje & gass OLF 120.
Test med certifikat koster kr. 950 ekskl. moms.

Lær rørlægning – offshore.

Du udfører dit arbejde ud fra de ISO-standarder, som gælder for tegninger, rør og fittings. Den teori, du tilegner dig, og de ISO-metriske tegninger, du gør brug af, gør dig klar til at installere offshore instrumenter. Loven lærer du også.  Så er du klar til rørlægning - offshore.

Lær om: At udføre instrumentrørlægning på offshore installationer ud fra ISO-standarder, der gælder  for tegninger, rør og fittings. Bruge tillært teori til at foretage installation af offshore instrumentrør med afsæt i ISO-metriske tegninger. Fremstiller ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til faste komponenter og arbejde med kendskab til lovgivings, miljø- og sikkerhedskrav.

Fag til kurset:
Instrumentrørlægger, offshore
Skolefagkode: 45721
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 620,00 kr.
Pris for ledige: 3650,75 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3650,75 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til personer, som har beskæftigelse inden for smedeområdet, med tilknytning til offshore herunder skibsmontør og skibsmekaniker.

Formål:
Deltageren kan under behørigt hensyn til lovgivnings-, miljø- og sikkerhedskrav udføre instrumentrørlægning på offshore installationer i henhold til ISO-standarder for tegninger, rør og fittings og foretage installation af offshore instrumenter ud fra ISO-metriske tegninger samt fremstill ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til fikserede komponenter.

Indhold:
Deltageren udfører instrumentrørlægning på offshore installationer i henhold til ISO-standarder for tegninger, rør og fittings. På baggrund af den erhvervede teoretiske viden, kan deltageren foretage installation af offshore instrumentrør ud fra ISO-metriske tegninger samt fremstiller ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til fikserede komponenter og arbejder under behørigt hensyn til lovgivnings-, miljø- og sikkerhedskrav.

Hold information

Valgte hold
Kursussted Rybners Kursuscenter, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
Varighed 5,0 dage
Deltagerpris 620,00 kr.
Pris for ledige 3650,75 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 3650,75 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00-15:24
Forudsætninger Godt kendskab til Isometrisk tegningslæsning, eller deltagelse på forudgående kursus (skolefag 45722)
Beskrivelse Kursets indhold følger alle retningslinjer i den norske vejledning "Fittings og small bore systemer OLF 120". Kurset er anerkendt i Olie/gas branchen.
Kontaktperson Helle Vad Christensen
Telefonnr 79134516
Email hvj@rybners.dk
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 16
Status Kontakt skolen