Instrumentrørlægger, offshore

Kurset er anerkendt i Olie/gas branchen.

Norsk NOG-143 certifikat
Efter gennemført kursus har du mulighed for at få et norsk certifikat ved at tilmelde dig en test.
Denne test er udviklet i henhold til vejledningerne for Norsk olje & gass NOG-143.
Test med certifikat koster kr. 950 + moms

Testen finder sted på kursets sidste dag. Hvis du ønsker testen, kan du give besked til kontaktpersonen før kurset (se i rammen til højre), eller du kan give underviseren besked i løbet af kurset.

Lær rørlægning – offshore.

Du udfører dit arbejde ud fra de ISO-standarder, som gælder for tegninger, rør og fittings. Den teori, du tilegner dig, og de ISO-metriske tegninger, du gør brug af, gør dig klar til at installere offshore instrumenter. Loven lærer du også.  Så er du klar til rørlægning - offshore.

Lær om: At udføre instrumentrørlægning på offshore installationer ud fra ISO-standarder, der gælder  for tegninger, rør og fittings. Bruge tillært teori til at foretage installation af offshore instrumentrør med afsæt i ISO-metriske tegninger. Fremstiller ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til faste komponenter og arbejde med kendskab til lovgivings, miljø- og sikkerhedskrav.

Fag til kurset:
Instrumentrørlægger, offshore
Skolefagkode: 45721
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 630,00 kr.
Pris for ledige: 3426,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3426,50 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til personer, som har beskæftigelse inden for smedeområdet, med tilknytning til offshore herunder skibsmontør og skibsmekaniker.

Formål:
Deltageren kan under behørigt hensyn til lovgivnings-, miljø- og sikkerhedskrav udføre instrumentrørlægning på offshore installationer i henhold til ISO-standarder for tegninger, rør og fittings og foretage installation af offshore instrumenter ud fra ISO-metriske tegninger samt fremstill ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til fikserede komponenter.

Indhold:
Deltageren udfører instrumentrørlægning på offshore installationer i henhold til ISO-standarder for tegninger, rør og fittings. På baggrund af den erhvervede teoretiske viden, kan deltageren foretage installation af offshore instrumentrør ud fra ISO-metriske tegninger samt fremstiller ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til fikserede komponenter og arbejder under behørigt hensyn til lovgivnings-, miljø- og sikkerhedskrav.

Hold information

Valgte hold
Kursussted Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
Varighed 5,0 dage
Deltagerpris 630,00 kr.
Pris for ledige 3426,50 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 3426,50 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00-15:24
Forudsætninger Godt kendskab til Isometrisk tegningslæsning, eller deltagelse på forudgående kursus (skolefag 45722)
Beskrivelse Kursets indhold følger alle retningslinjer i forhold til NOG-143 og er anerkendt i Olie/gas branchen.
Kontaktperson Jette Henriksen
Telefonnr 7913 4584
Email jehe@rybners.dk
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 16
Status Kontakt skolen