IT - kontor, grafik og web

IT - kontor, grafik og web

Lindab bruger lavsæson til opkvalificering

Orla Bork, produktion og kvalitetschef, Lindab:
”Da vi som virksomhed følger byggeriet- sæsonudsving i forhold til høj- og lavsæson, prøver vi på forskellig vis at udligne ordreindgang og mandskab. Et af værktøjerne i lavsæsonen er efteruddannelse, hvor vi i år har haft fokus på Lean, 5S, arbejdsmiljø, IT og oplæringsteknikker. Kurserne afvikles af Rybners Kursuscenter, der på kompetent vis har gives vores personale et godt indblik i de nævnte kurser.

Kurserne er i øvrigt afviklet på vores egen matrikel og har på den måde givet os muligheden for at veksle mellem teoretisk undervisning og praktisk udførsel, fabrikken og vores undervisningslokaler imellem.”

Lone Madsen, værkfører, Lindab:
”Det er nogle gode, engagerede og velforberedte lærere, og undervisningsmaterialet har været forståeligt. Det har været et godt og brugbart indhold.
IT-kurset har været rigtig godt. Medarbejderne er på vidt forskelligt niveau. På kurset får de mulighed for at lære, hvad de ønsker og har brug for. ”

Regnskab: Man lærer noget i Open Learning

Sonja Bolding Thyrsted, Kursist på controller-forløbet:
”Jeg synes, det er alle tiders. Det virker fint at arbejde i Open Learning. Jeg kan godt lide, at man får det i fingrene.”