Ledelse- og medarbejderudvikling

Ledelse- og medarbejderudvikling

Kim Kristensen, produktionschef på Arlas mejeri i Esbjerg. Rybners Kursuscenter arrangerede et arrangement for alle medarbejdere med fokus på teamudvikling og forbedring af arbejdsdagen:

”Det var et super arrangement. Alle medarbejdere har opnået en hel masse læring, som vi kan bruge, når vi øver på at blive bedre ved et produktskifte. Træning er vejen til at blive mester.”

Læs hvordan du kan bruge personprofiler til at udvikle virksomhed og ansatte - og hør, hvordan Arla gør


Rolf Hansen, fabrikschef på Tulip Food i Esbjerg. Rybners Kursuscenter arrangerede et teambuildingforløb af en uges varighed for alle medarbejdere på fabrikken:

"Vores mål var at løfte dem op på det højeste niveau, at opnå high performance teams. Vi har været rigtig godt tilfreds med det forløb som underviserne har sammensat. Dem der underviser har gjort det rigtig godt, men det hele fungerer hele vejen ud i leddene på skolen. Så umiddelbart ser vi frem til et fremtidigt samarbejde, men vi stiller krav til at man skal matche os. Vi vil gerne videre.

Kurset er ikke slut endnu. Det har givet en masse input, vi skal arbejde videre med. Det er vigtigt at holde suppen i kog."


Opkvalificering af alle køkkenmedarbejdere i Esbjerg Kommune

Rybners Kursuscenter tilrettelagde et forløb, hvor køkkenassistenterne både fik faglig udvikling i køkkenerne, personlig udvikling og lærte om teamsamarbejde. 

Pia Busk, leder af køkkenområdet, Esbjerg Kommune: 

"Alle medarbejdere har flyttet sig i forhold til den personlige udvikling, det har gjort stort indtryk på alle, for jo større kendskab, den enkelte har til sig selv, jo bedre bliver trivslen og arbejdsmiljøet i køkkenet, fordi folk håndterer konflikter og samarbejder på en anden måde. Det kan ses på sygefraværet, som i forvejen er lavt. Vi forventer at reducere det med ca. 10 % i 2014"

"Det har været fantastisk," siger en af medarbejderne. Læs mere her >