On-/offshore (olie & vind)

On-/offshore (olie & vind)

Bjørn Viig, Head of Ship Management, Esvagt

Esvagt har fået specialtilrettelagt to kurser i el og to kurser i hydraulik, som personalet løbende kommer på.

”Da vi identificerede, at der manglede et kursus, faldt valget på Rybners Kursuscenter, fordi det kom med det tilbud, som passede os bedst. Derefter blev kurserne tilrettet, så de matchede de maskiner, vi har til søs. De tilbagemeldinger vi har fået er meget positive. Vi har for nyligt valgt at forlænge elkurset fra to til tre dage grundet ønsker fra vores kursister. Nu har vi indgået en aftale om et e-learning L-AUS-kursus for alle de søfolk, som har med el at gøre.

Samarbejdet med Rybners Kursuscenter er positivt. De er meget engagerede i kurset. Det virker meget professionelt. Vi har en single point of contact, og der er altid hurtig opfølgning og svar på mails. Underviserne er også utroligt engagerede. Det er en fordel, at de har noget viden om skibs-el og –hydraulik.”

Allan Overbeck, senior manager for operations på Horns Rev 2, DONG Energy:

"Vi vil rigtig gerne opkvalificere vores folk og sørge for at de holder de rette kompetencer. Vi vil selv gerne forme det – så vi selv kan specificere indholdet og påvirke den uddannelse de skal have. Jeg starter med at snakke med virksomhedskonsulenten, hvor jeg fortæller, hvad vi har behov for. Vi sætter os sammen for at lave en plan – og så kommer der en drejebog sendt fra Rybners Kursuscenter. Og enten er det, som det skal være, eller også skal det rettes lidt til. Så får man det, som man gerne vil have det. Det fungerer simpelthen."